NJOFTIM TRAJNIMI

2019-06-18T00:56:05+02:00

TRAJNIMI MENAXHER BIZNESI dhe DIGITAL MARKETING Dokumentat per rregjistrim Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës. Dy fotografi per dokumenta                      Trajnimi fillon me 13 Shtator  2019 Leksionet zhvillohen çdo fundjave: Ditën e Premte në orën 16:00 - 19:30 dhe ditën e Shtunë ora 09:00 - 13:30 Rregjistrimet mund te behen edhe online: www.ief.al/trajnime            Trajnimi zgjat 6 javë. MODULET Moduli I: Menaxhimi i kohës Moduli II: Menaxhimi i skuadrave dhe motivimi Moduli III: Aftësi Menaxhimi (Si te jemi negociatore te suksesshem) Moduli IV: Menaxhimi i konflikteve në [...]