E Hene - E Premte : 14:00 - 17:00
+355672353909
Day

October 3, 2018

Trajnimi profesional “Audit te Brendshem”

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories
Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional : audit të brendshëm Trajnimi përmban njohuri nga:  Auditimi i brendshëm ne sektorin publik Auditimi i brendshëm ne sektorin privat Kontrolli Tatimor dhe baza ligjore mbi te cilen kryhet kontrolli tatimor Dokumentat për...
Read More →