E Hene - E Premte : 14:00 - 17:00
+355672353909

NJOFTIM TRAJNIMI

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories

NJOFTIM TRAJNIMI

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë

Trajnimi përmban njohuri nga:
Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë
 Legjislacioni Doganor
Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar
E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Lekuidimi dhe falimentimi
Analiza e Pasqyrave Financiare
Tregu Financiar dhe Tregu i Kapitaleve , Bursa , Karakteristikat dhe Organizimi i Burses.

 Të interesuarit duhet të paraqesin pranë Institutit të Ekspertëve Fiskalë dokumentat e mëposhtme:

 Kërkesë për regjistrim e shoqeruar me CV.
 Fotokopje e diplomës e noterizuar (diplomë universitare
e shkencave ekonomike ose juridike).
 Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës.
 Dy fotografi per dokumenta
 Pagesen e regjistrimit

 Trajnimi fillon me 15 Shkurt 2019

 Leksionet zhvillohen çdo fundjave:
 Ditën e Premte në orën 16:00 – 19:30
dhe ditën e Shtunë ora 09:00 – 13:30

Trajnimi zgjat 9 javë.

🇦🇱 Instituti i Eksperteve Fiskalë
Qendra e Biznesit “Olimpia”, kati 3-te pranë Postes nr. 8 (Sheshi Willson) 🇦🇱 Tirane
Nga ora 14:00-17:00 | ☎️Tel: 067 23 53 909
e-mail: [email protected] , [email protected]

Leave a Reply