E Hene - E Premte : 14:00 - 17:00
+355672353909
By

ief

Njoftim Trajnimi

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories
Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë ♦Trajnimi përmban njohuri nga: ⏩Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë ⏩ Legjislacioni Doganor ⏩Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar ⏩E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi...
Read More →

Trajnimi profesional “Audit te Brendshem”

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories
Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional : audit të brendshëm Trajnimi përmban njohuri nga:  Auditimi i brendshëm ne sektorin publik Auditimi i brendshëm ne sektorin privat Kontrolli Tatimor dhe baza ligjore mbi te cilen kryhet kontrolli tatimor Dokumentat për...
Read More →

NJOFTIM TRAJNIMI

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories
TRAJNIMI MENAXHER BIZNESI dhe DIGITAL MARKETING Dokumentat per rregjistrim Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës. Dy fotografi per dokumenta                      Trajnimi fillon me 13 Shtator  2019 Leksionet zhvillohen çdo fundjave:...
Read More →