E Hene - E Premte : 14:00 - 17:00
+355672353909
Category

Uncategorized

Njoftim Trajnimi

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories
Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë ♦Trajnimi përmban njohuri nga: ⏩Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë ⏩ Legjislacioni Doganor ⏩Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar ⏩E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi...
Read More →