E Hene - E Premte : 14:00 - 17:00
+355672353909

Ne jemi gjithmone prane jush per tu ndihmuar.

Mos hezitoni te na kontaktoni 

Forme Kontakti
Informacion

Kontaktoni grupin tonë të eksperteve nëse jeni të interesuar për sherbimet tona, përmes formës së kontaktit, e-mailit apo një prej numrave të kontaktit. Vihuni në kontakt me ne nëse jeni të interesuar të trajnoheni pranë IEF per fushat te ndrysheme. Na kontaktoni nëse keni nevojë për suportin tonë rreth problematikave dhe nëse ju nevojitet konsulencë profesionale në sistemet fiskale.


Orari i Punes

E Hene – E Premte : 14:00 – 17:00

E Shtune – E Diele :  Pushim


Email

Na shkruani ne adresen e emailit

[email protected]


Telefon

Na kontaktoni nepermjet telefonit

+355 67 23 53 909


Na vizitoni

Ejani prane zyrave tona. Na gjeni ne adresen

Qendra e Biznesit Olimpia prane postes nr.8(Sheshi Wilson)
Tirana, Albania