Loading Events

« All Events

Trajnim për Ekspertë Fiskalë

11/11/2022 @ 08:00 17:00

Trajnimi përmban njohuri nga:

  • Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë
  • Legjislacioni Doganor
  • Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar
  • E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi dhe falimentimi
  • Analiza e Pasqyrave Financiare
  • Tregu Financiar dhe Tregu i Kapitaleve, Bursa, Karakteristikat dhe Organizimi i Burses.

Të interesuarit duhet të paraqesin dokumentat e mëposhtme:

› Kërkesë për regjistrim e shoqeruar me CV. › Fotokopje e diplomës e noterizuar(diplomë universitare e shkencave ekonomike ose juridike). › Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës. › Dy fotografi per dokumenta Trajnimi zhvillohet në sallë por mund të ndiqet edhe ONLINE! Rregjistrimet mund te behen edhe online https://ief.al/regjistrimi/

Trajnimi fillon më 28 Prill 2023

Leksionet zhvillohen çdo fundjave: ditën e Premte në orën 16:00 – 19:30 dhe ditën e Shtunë ora 09:00 – 13:30 Trajnimi zgjat 9 javë. Tel: 067 66 58 464

Details

Date:
11/11/2022
Time:
08:00 – 17:00

11/11/2022 @ 08:00 17:00

Details

Date:
11/11/2022
Time:
08:00 – 17:00