Politika e privatesise

Cfare informacionesh mbledhim?

Ne mbledhim informacion nga ju sa here ju regjistroheni ne newsletter-in tone, i pergjigjeni nje sondazhi apo plotesoni nje formular. Kur ju komunikoni me ne ose kur e perdorni websitin per qellimet e  pershkruara me lart, sipas deshires, juve mund t’ju kerkohet qe vendosni emrin dhe/ose adresen tuaj email si dhe të dhëna të tjera. Sidoqofte, ju mund ta vizitoni kete website edhe ne menyre krejt anonime.

Per cfare e perdorim informacionin e mbledhur nga ju?

Cdo informacion i mbledhur nga ju mund te perdoret prej nesh per qellimet e meposhtme:

› Per t’i sherbyer qellimit kryesor qe eshte shprehja e interesit/regjistrimi ne nje nga trajnimet tona.

› Per t’ju përgjigjur pyetjeve tuaja.

› Per te personalizuar eksperiencen tuaj: Informacioni juaj na ndihmon neve per te plotesuar me mire nevojat tuaja.

› Per te permiresuar websitin: ne perpiqemi ne menyre te vazhdueshme per te permiresuar websitin mbi bazen e komenteve dhe kerkesave tuaja.

› Per tju derguar email: adresa email qe jepni tek ne si publikues ne kete website sherben sherben vetem per t’ju derguar informacione dhe perditesime per te cilet ju mund te jeni te interesuar.

› Per tju derguar newsletter: adresa email qe jepni kur regjistroheni ne seksionin perkates sherben per t’ju derguar juve newsletter me publikimet e reja ne kete website.

E drejta juaj per tu c’regjistruar apo fshire te dhenat tuaja

Ne cdo kohe ju mund te crregjistroheni nga dergimi i emaileve te metejshme ose te kerkoni fshirjen e plote te te dhenave tuaja qe ruhen nga ne.

Ruajtja dhe perpunimi i te dhenave

Te dhenat tuaja ruhen dhe perpunohen ne menyre konfidenciale e ne perputhje me ligjin perkates. Ne nuk e shkembejme shesim ose transferojme ne pale te treta informacionin qe ju identifikon personalisht. Kjo nuk perfshin pale te treta me reputacion te besueshem qe na bejne te mundur funksionimin e ketij websiti, menaxhojne biznesin tone ose ju sherbejne juve, per aq kohe sa ato kane rene dakord qe informacioni te jete konfidencial. Eshte e kuptueshme, qe ne raste te kerkuara nga ligji, ne jemi te detyruar qe te bashkepunojme me autoritetet perkatese per  investigim.

Per nevoja te funksionimit dhe mirembajtjes se ketij websiti apo sherbimeve partnere, informacionet e mbledhura ketu mund te transferohen dhe ruhen ne vende jashte Bashkimit Evropian te cilat nuk ofrojne standarde si ne BE. Ne te gjitha keto raste ne marrim te gjitha masat e nevojshme dhe te mundshme qe permes kontratave dypaleshe te garantojme sigurine e te dhenave sipas standardeve nderkombetare. 

Pavarsisht se ne marrim te gjitha masat e arsyeshme per te mbrojtur te dhenat e juaja, siguria e transmetimit te te dhenave ne website nuk mund te garantohet ne menyre absolute dhe cdo per cdo proces te furnizim me te dhena ju duhet ta merrni rrezikun mbi vete. Me te marre te dhenat tuaja, ne zbatojme procedura strikte per ti mbajtuar ato se sigurta dhe per te mos lejuar akses te paautorizuar.

Vetem politike e privatesise online

Politika e privatesise online zbatohet vetem per informacionet e mbledhura online permes ketij websiti dhe jo per informacionet e mbledhura offline.

Aprovimi juaj

Duke perdorur websitin tone apo duke regjistruar adresen tuaj email per te marre prej nesh informacione apo newsletter-a, ju automatikisht pranoni politiken tone te privatesise online.

Ndryshime ne politiken e privatesise

Ne rast se ne do te bejme ndryshime ne politiken tone te privatesise, do ti bejme ato te njohura ne kete faqe.

Kjo politike eshte modifikuar per here te fundit me 29 gusht 2019

Na kontaktoni

Ne rast se keni ndonje pyetje ne lidhje me politiken tone te privatesise, ju mund te na kontaktoni duke perdorur informacionet e meposhtme:

Tel: 067 66 58 464

E-mail: info@ief.al