Publikime

/Publikime
Publikime2019-09-08T22:33:04+02:00
809, 2019

Programi i trajnimit “Standartet e Raportimit Financiar bazuar ne SKK, SNK dhe Menaxhimi i Aseteve Fikse”

By |September 8th, 2019|Categories: Programet e trajnimeve|

Programi per Standertet e Raportimit Financiar bazuar ne SKK,SNK dhe  Menaxhimi I Aseteve Fikse.     SKK/SNRF Raportimit financiar - Legjislacioni, Rregullatorët dhe palët e interesuara Prezantim i përgjithshëm i SKK-ve dhe SNRF-ve efektivisht në zbatim SKK 1 Kuadri i përgjithshëm për përgatitjen e pasqyrave financiare SKK 2 Paraqitja e pasqyrave financiare Kuadri konceptual, SNRF 1, SNK 1, SNK 7, SNK 8, SNK 10 SKK 4 Inventarët SKK 5 [...]

2108, 2018

Përfundime dhe rekomandime

By |August 21st, 2018|Categories: News Article|

1.1 Sistemi i profesioneve të lira ka një kontribut të rëndësishëm për të siguruar cilësi të lartë të mallrave "sociale" të tilla si kujdesi shëndetësor, ofrimin e shërbimeve publike, mbrojtjen e të drejtave civile dhe rritjen e mirëqenies ekonomike. Profesionet liberale janë një komponent i çdo shoqërie demokratike, dhe ofrojnë potencial të madh për rritje në aspektin e punësimit dhe PBB-së. 1.2 Termi "profesionet liberale" nuk është përdorur në të [...]

2108, 2018

Domosdoshmëria e vetërregullimit të profesionit të ekspertit fiskal

By |August 21st, 2018|Categories: News Article|

Instituti Ekspertëve Fiskalë, ne kuadrin e masave për zbatimin korrekt të legjislacionit fiskal, i cili ndikon direkt në rritjen e të ardhurave në buxhetin e shtetit, krahas kualifikimit (ekonomistëve e juristëve) të ekspertëve fiskalë ka vlerësuar të domosdoshme që ky profesion të veterregullohet . Kjo është diktuar për disa arsye të rëndësishme si: 1. Zhvillimi intensiv i ekonomisë i shoqëruar me ndryshime të rëndësishme të karakterit strukturor, me përpjekje të [...]

2108, 2018

Rëndësia e profesionit të ekspertit fiskal

By |August 21st, 2018|Categories: News Article|

Shoqeria eshte dinamike dhe profesionet lindin ne perputhje me zhvillimet sociale dhe ekonomike dhe pas 27 viteve te ndertimit te sistemit fiskal edhe ne vendin tone eshte nevoje e tregut veterregullimi i detyrimeve dhe te drejtave te personave te cilet ofrojne sherbime profesionale ne fushen fiskale. Komisioni i veprimtarive ekonomike e sociale ne BE thekson se" profesionet liberale dhe organizatat të cilat rregullojnë veprimtari të tilla në Evropë jane zgjeruar. [...]

1603, 2016

What do successful grads think you should study?

By |March 16th, 2016|Categories: Programet e trajnimeve|

Learn to think smart. Etiam consectetur odio erat, quis mattis leo vestibulum non. Fusce ex ligula, tristique quis finibus sed, placerat sed libero. Phasellus convallis, sem ac tristique interdum, purus purus vehicula quam, ut fermentum sem orci in est. Aliquam leo purus, iaculis non condimentum hendrerit, vestibulum quis tortor. Vestibulum quis viverra felis. Vestibulum elementum magna ut diam placerat, in venenatis est egestas. Vivamus at libero auctor, ullamcorper libero [...]

1503, 2016

Former student discusses success in the fashion industry

By |March 15th, 2016|Categories: Programet e trajnimeve|

My success is no accident. Etiam consectetur odio erat, quis mattis leo vestibulum non. Fusce ex ligula, tristique quis finibus sed, placerat sed libero. Phasellus convallis, sem ac tristique interdum, purus purus vehicula quam, ut fermentum sem orci in est. Aliquam leo purus, iaculis non condimentum hendrerit, vestibulum quis tortor. Vestibulum quis viverra felis. Vestibulum elementum magna ut diam placerat, in venenatis est egestas. Vivamus at libero auctor, ullamcorper libero [...]

1503, 2016

How do you best prepare for university?

By |March 15th, 2016|Categories: Programet e trajnimeve|

Focus on exam results. Etiam consectetur odio erat, quis mattis leo vestibulum non. Fusce ex ligula, tristique quis finibus sed, placerat sed libero. Phasellus convallis, sem ac tristique interdum, purus purus vehicula quam, ut fermentum sem orci in est. Aliquam leo purus, iaculis non condimentum hendrerit, vestibulum quis tortor. Vestibulum quis viverra felis. Vestibulum elementum magna ut diam placerat, in venenatis est egestas. Vivamus at libero auctor, ullamcorper libero condimentum, [...]

A dëshironi të na pyesni për diçka?

Na kontaktoni dhe ne do ju përgjigjemi shumë shpejt.