E Hene - E Premte : 14:00 - 17:00
+355672353909
Day

August 21, 2018

Përfundime dhe rekomandime

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories
1.1 Sistemi i profesioneve të lira ka një kontribut të rëndësishëm për të siguruar cilësi të lartë të mallrave "sociale" të tilla si kujdesi shëndetësor, ofrimin e shërbimeve publike, mbrojtjen e të drejtave civile dhe rritjen e mirëqenies ekonomike. Profesionet...
Read More →