Njoftime

Home/Njoftime

Trajnimi profesional “Audit te Brendshem”

2019-06-18T00:33:09+02:00

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional : audit të brendshëm Trajnimi përmban njohuri nga:  Auditimi i brendshëm ne sektorin publik Auditimi i brendshëm ne sektorin privat Kontrolli Tatimor dhe baza ligjore mbi te cilen kryhet kontrolli tatimor Dokumentat për rregjistrim: CV , Fotokopje e diplomës , Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës, Dy fotografi per dokumenta ⏰Trajnimi fillon me 13 Shtator  2019 Leksionet zhvillohen:  ⏰ditën e premte në orën 16:00 - 19:30 ⏰diten e shtune në orën 09:00 - 13:30 Trajnimi zgjat 5 javë. Certifikata njihet nga Ministria e Financave dhe Ekonomise Instituti i Eksperteve Fiskalë Qendra e Biznesit [...]

Trajnimi profesional “Audit te Brendshem”2019-06-18T00:33:09+02:00

NJOFTIM TRAJNIMI

2019-06-18T00:56:05+02:00

TRAJNIMI MENAXHER BIZNESI dhe DIGITAL MARKETING Dokumentat per rregjistrim Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës. Dy fotografi per dokumenta                      Trajnimi fillon me 13 Shtator  2019 Leksionet zhvillohen çdo fundjave: Ditën e Premte në orën 16:00 - 19:30 dhe ditën e Shtunë ora 09:00 - 13:30 Rregjistrimet mund te behen edhe online: www.ief.al/trajnime            Trajnimi zgjat 6 javë. MODULET Moduli I: Menaxhimi i kohës Moduli II: Menaxhimi i skuadrave dhe motivimi Moduli III: Aftësi Menaxhimi (Si te jemi negociatore te suksesshem) Moduli IV: Menaxhimi i konflikteve në [...]

NJOFTIM TRAJNIMI2019-06-18T00:56:05+02:00
Go to Top