E Hene - E Premte : 14:00 - 17:00
+355672353909

Trajnime

1.Ekspert fiskal

2.Audit të Brendshëm

3.Vlerësimi dhe Menaxhimi i Riskut të Korporatave

4.Financë– Kontabilitet

5.Kontabiliteti Praktik iInformatizuar në njesitë e Biznesit 

6.Standartet e Kontabilitetit

7.Trajnim për biznesin e vogël

8.Procedurat e Prokurimeve publike

9.Konsulent Financiar , Konsulent Doganor

10.Investimet Online në Mjete Financiare

11.Tregjet kapitale dhe Tregjet Financiare.

Formular Regjistrimi

KURSI : Formim profesional per Eksperte Fiskale.
KURSI : Formim profesional per Audit te Brendshem.

Data e plotësimit


Te dhena personale

Mbiemri*

Gjinia*

MashkullFemer

Emri*

Atesia*

Adresa*

Vendlindja*(Qyteti)

Datelindja*

Telefon*

Email*


Studime

Institucioni*

Qyteti/Shteti*

Dega*

Data e leshimit te diplomes*

Titulli i fituar nga diplomimi*

Gjuhet e huaja


Informacioni i këtij formulari mbrohet sipas ligjit Shqiptar. Të dhënat e aplikantit do t’i paraqiten dhe do të njihen vetëm nga stafi i Institutit te Eksperteve Fiskale.