ief

Home/ief

About ief

This author has not yet filled in any details.
So far ief has created 6 blog entries.

Kontabilist Nderkombetar

2024-01-31T00:16:31+01:00

Trajnimi : Kontabilist Nderkombetar Trajnimi zgjat 7 jave! Leksionet zhvillohen diten e E Premte ‪16:00 - 19:30‬ E Shtune ‪ 9:00 - 12:30‬ Ky trajnim është krijuar për të pajisur kontabilistët aspirues dixhitalë me aftësitë dhe njohuritë thelbësore të nevojshme për të lulëzuar në peizazhin e pavarur nderkombetar te kontabilitetit. Pjesëmarrësit do të fitojnë një kuptim gjithëpërfshirës të kontabilitetit dixhital, nga konceptet themelore deri te zbatimi praktik duke përdorur softuer të avancuar. Kursi mbulon aspektet thelbësore të krijimit dhe menaxhimit të një biznesi kontabël dixhital të pavarur dhe optimizimin e rrjedhës së punës. Për më tepër, ai trajton konsideratat kryesore si [...]

Kontabilist Nderkombetar2024-01-31T00:16:31+01:00

Trajnimi : Audit i Brendshem

2023-04-15T02:41:37+02:00

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional: Audit të brendshëm Data e fillimit: 28 Prill 2023 Trajnimi zgjat 6 javë Trajnimi zhvillohet në sallë por mund të ndiqet edhe ONLINE! Orari i leksioneve E PREMTE 16:00 - 19:30 E SHTUNE 09:00 - 13:30 Modulet  • Auditimi i brendshëm ne sektorin publik • Auditimi i brendshëm ne sektorin privat • Auditimi i Fondeve te BE Dokumentet për regjistrim CV, Fotokopje e diplomës, Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës, Dy fotografi per dokumenta. Rregjistrimet mund të bëhen edhe online në: www.ief.al/regjistrimi/ ÇERTIFIKATA NJIHET NGA MINISTRIA E FINANCAVE DHE EKONOMISË

Trajnimi : Audit i Brendshem2023-04-15T02:41:37+02:00

Trajnim për Ekspertë Fiskalë

2023-04-15T02:42:08+02:00

Trajnimi përmban njohuri nga: Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë Legjislacioni Doganor Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi dhe falimentimi Analiza e Pasqyrave Financiare Tregu Financiar dhe Tregu i Kapitaleve, Bursa, Karakteristikat dhe Organizimi i Burses. Të interesuarit duhet të paraqesin dokumentat e mëposhtme: › Kërkesë për regjistrim e shoqeruar me CV.› Fotokopje e diplomës e noterizuar(diplomë universitare e shkencave ekonomike ose juridike).› Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës.› Dy fotografi per dokumenta Trajnimi zhvillohet në sallë por mund të ndiqet edhe ONLINE! Rregjistrimet mund te behen edhe online https://ief.al/regjistrimi/ Trajnimi fillon [...]

Trajnim për Ekspertë Fiskalë2023-04-15T02:42:08+02:00

Njoftim Trajnimi

2019-06-18T00:31:59+02:00

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për Ekspertë Fiskalë ♦Trajnimi përmban njohuri nga: ⏩Legjislacioni dhe Sistemi Tatimor në Republikën e Shqipërisë ⏩ Legjislacioni Doganor ⏩Kontabiliteti, Sistemi i Informacionit dhe Informatizimit financiar ⏩E drejta Tregtare, Shoqerite Tregtare, Likuidimi dhe falimentimi ⏩Analiza e Pasqyrave Financiare ⏩Tregu Financiar dhe Tregu i Kapitaleve , Bursa , Karakteristikat dhe Organizimi i Burses. ♦ Të interesuarit duhet të paraqesin pranë Institutit të Ekspertëve Fiskalë dokumentat e mëposhtme: ⏩ Kërkesë për regjistrim e shoqeruar me CV. ⏩ Fotokopje e diplomës e noterizuar (diplomë universitare e shkencave ekonomike ose juridike). ⏩ Fotokopje e kartës së identitetit [...]

Njoftim Trajnimi2019-06-18T00:31:59+02:00

Trajnimi profesional “Audit te Brendshem”

2019-06-18T00:33:09+02:00

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional : audit të brendshëm Trajnimi përmban njohuri nga:  Auditimi i brendshëm ne sektorin publik Auditimi i brendshëm ne sektorin privat Kontrolli Tatimor dhe baza ligjore mbi te cilen kryhet kontrolli tatimor Dokumentat për rregjistrim: CV , Fotokopje e diplomës , Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës, Dy fotografi per dokumenta ⏰Trajnimi fillon me 13 Shtator  2019 Leksionet zhvillohen:  ⏰ditën e premte në orën 16:00 - 19:30 ⏰diten e shtune në orën 09:00 - 13:30 Trajnimi zgjat 5 javë. Certifikata njihet nga Ministria e Financave dhe Ekonomise Instituti i Eksperteve Fiskalë Qendra e Biznesit [...]

Trajnimi profesional “Audit te Brendshem”2019-06-18T00:33:09+02:00

NJOFTIM TRAJNIMI

2019-06-18T00:56:05+02:00

TRAJNIMI MENAXHER BIZNESI dhe DIGITAL MARKETING Dokumentat per rregjistrim Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës. Dy fotografi per dokumenta                      Trajnimi fillon me 13 Shtator  2019 Leksionet zhvillohen çdo fundjave: Ditën e Premte në orën 16:00 - 19:30 dhe ditën e Shtunë ora 09:00 - 13:30 Rregjistrimet mund te behen edhe online: www.ief.al/trajnime            Trajnimi zgjat 6 javë. MODULET Moduli I: Menaxhimi i kohës Moduli II: Menaxhimi i skuadrave dhe motivimi Moduli III: Aftësi Menaxhimi (Si te jemi negociatore te suksesshem) Moduli IV: Menaxhimi i konflikteve në [...]

NJOFTIM TRAJNIMI2019-06-18T00:56:05+02:00
Go to Top